zorgvooruzelf

Home Kwaliteit

Kwaliteit 

Bij ons bent u verzekerd van zorg die wordt gewaarborgd door een kwaliteitsmanagementsysteem. Hierbij werken wij volgens de principes van de ISO 9001 norm.

Zorg voor Uzelf voldoet aan alle kwaliteitseisen die er binnen de thuiszorg gelden. Ieder jaar worden wij door een externe organisatie getoetst op alle onderdelen binnen de organisatie.

Onze dienstverlening omvat de volgende uitgangspunten:

  • Transparante afspraken
  • Betrouwbare en deskundige hulpverlening
  • Zorgvuldige communicatie
  • Betrokken houding naar de cliënt

Om in kaart te brengen op welke punten cliënten goede ervaringen hebben en waar nog verbetering mogelijk is, vinden wij het belangrijk om te horen hoe u onze dienstverlening ervaart. Om hier inzicht in te krijgen, voeren wij een cliënttevredenheidsonderzoek uit. De uitkomst van dit onderzoek biedt een goede indruk van de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo bent u verzekerd van professionele, veilige en goede zorg volgens de laatste maatstaven.

Wij zijn heel blij dat onze cliënten tevreden zijn over onze thuishulpen en begeleiders. Onze pijlers zijn vooral erop gericht om veilige, vertrouwde, professionele zorg en dienstverlening te bieden.

Zorg voor Uzelf geeft cliënten de ruimte voor eigen inbreng om de regie over het behandelproces niet te verliezen.

Voor de wijkverpleging en de langdurige zorg aan huis, hebben wij de manier van werken vastgelegd in kwaliteitskaders. U kan het kwaliteitskader hier vinden.

Heeft u nog vragen over de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening, dan kunt u zich wenden tot onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Zorg voor Uzelf.

Vergelijk kwaliteit en aanbod zorg. gemeente.nu