zorgvooruzelf

Home Wie zijn wij?

Over ons

Wie zijn wij als zorgverlener?

 

Zorg voor Uzelf is een snel groeiende zorgorganisatie die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht voor cliënten. Comfort in de eigen vertrouwde omgeving en eigen regie is het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden, hierbij houden we rekening met de wensen en gewoonten van de cliënt. We werken met kleine zorgteams. U zult daardoor snel vertrouwd zijn met de mensen die u zorg verlenen.

 

 

Onze kernwaarden

– Persoonlijk

Uw welzijn en dat van onze medewerker staan centraal. Met persoonlijke aandacht van alle betrokkenen kunnen wij samen passende en betaalbare zorg haalbaar maken.         

– Dichtbij

Wij bieden hulp en ondersteuning in kleine teams in de wijk. Hierdoor staan wij dichtbij de cliënt. Als aanspreekpunt voor de mantelzorger, familie en huisarts kunnen wij direct inspelen op veranderende omstandigheden.

– Samen

Het ondersteunen van mensen met als hoofddoel zelfredzaamheid, staat bij ons voorop. Dit bereiken wij samen met de cliënt. Het creëren van rust door vertrouwen, zorgt voor een gezonde basis van onze dienstverlening.

Onze cliënten

Jong en oud, mensen met verschillende nationaliteiten, religieuze en culturele achtergronden kunnen bij ons terecht ongeacht hun leeftijd en achtergrond. Wij ondersteunen u op de nodige levensgebieden om het psychisch, lichamelijk en sociaal functioneren te verbeteren en helpen u deze zelfredzaamheid te behouden of vergroten. Door onze kleinschaligheid zijn wij flexibeler dan grotere organisaties en komen cliënten niet op een wachtlijst, maar worden direct voorzien van hulp. 

Wie zijn wij als werkgever?

Bij Zorg voor Uzelf zetten we ons dagelijks in voor de best mogelijke zorg. Werken bij Zorg voor Uzelf is werken bij een vitaal, gezond en sociaal ondernemend bedrijf, waar u zelf de regie heeft en waar veel aandacht is voor educatie en ontwikkeling. 

Een vitale organisatie begint met vitale medewerkers. Wij besteden daarom veel aandacht aan een gezond leven en werken, met onder andere korting op sporten.

Onze ambitie is om te groeien met het behoudt van het kleinschalige karakter. Deze groei willen we realiseren door medewerkers actief te begeleiden in het verder ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Door onze kwaliteit, professionaliteit, vertrouwen en oplettendheid verder te optimaliseren, kunnen we trouw blijven aan onze missie en blijvend veilige zorg bieden.

 

Wie zijn wij als Samenwerkingspartner?                            

Als regionale onderneming gaan wij graag samenwerkingen aan met instanties en initiatieven in Nederland die zich bezighouden met zorg en welzijn voor jongeren, volwassenen en ouderen. Op die manier kunnen we de meest complete en beste oplossing bieden voor de zorgvragen die u heeft.

 

Wie zijn onze Samenwerkingspartners?

Hieronder vindt u een selectie van onze samenwerkingspartners. Wilt u meer weten over een specifieke samenwerking of mist u een partner? Neem contact met ons op.

Erisietsmisgegaan.nl

Ketenpartners Partners

Erisietsmisgegaan.nl:  Aangesloten klachtfunctionaris en onafhankelijke geschillencommissie

Nedap-healthcare.com

Netwerkpartners Partners

Zorg voor Uzelf werkt met Nedap ONS elektronisch cliëntendossier (ECD)

Vecozo.nl

Netwerkpartners Partners

Hét landelijk communicatiepunt de zorg

Roctop.nl

Opleidingspartners

Caresq.nl

Zorgverzekeraars en gemeentes

Caresq: gecontracteerd partner,  vertegenwoordigt iptiQ, de risicodrager voor de zorgverzekeringen van Promovendum, National Academic en Besured.

Designcomplex.nl

Technisch beherend partner

Design Complex voorziet de all-round ontwikkeling, design en onderhoud van de technische projecten. 

www.designcomplex.nl

Voogdad.nl

Administratiekantoor